Serdar Aksun İlkokulu


Vizyon: Her alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak için çalışan, bilimselliği temel alıp, yeni düşüncelerle besleyen, idealistlik, üretkenlik, seçkinlik ve verimlikle bütünleşen bir eğitim kurumu olmaktır. Ülkesini ve milletini düşünen, duyarlı, girişimci, öğrenciler (vatandaşlar) yetiştiren, mezun ettiği vatandaşları hayata ve bir üst öğrenime yeterli bilgi ve donanımla gönderen ilköğretim okullarından biri olmaktır.

Misyon: Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Öğrencilerin, sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamlarında düşünsel becerilerini kazanmalarına, yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları olan bireyler olmalarına, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimsemelerine, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:15 -12:35
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer Tesisatı
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında dereceler mevcuttur. Okulumuz Serdar Aksun İlkokulu Basketbol Kulübü kurulmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda bakanlığımızın ve il milli eğitim müdürlüğünün projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda etwinnig projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 0(212) 627 49 08

Belgegeçer - (212) 627 4985

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://serdaraksun.meb.k12.tr

Adres - Akşemsettin Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi No 4 Eyüpsultan/İSTANBUL

Öğretmen :43
Öğrenci :1278
Derslik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim (Sabahçı)

Yerleşim Yeri - Akşemsettin Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi No:4 Eyüpsultan /İSTANBUL

Adres - Akşemsettin Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi No 4 Eyüpsultan/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza yaklaşık 400 m 7-8 dk yürüme mesafesinde Mahmutbey-Mecidiyeköy M7 hattının Veysel Karani-Akşemsettin metro durağı bulunmaktadır bu istasyondan istanbul´un birçok semtine ulaşım mümkün olmaktadır.Ayrıca Metro hattından Alibeyköy Tramvay durağına aktarma yapılabilmektedir.Yeşilpınar -Akşemsettin İETT hattı otobüs ve minübüsleriyle de ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eyüp ilçe merkezine 6 km, İstanbul il merkezine 12 km mesafededir.